HVCS-de Filter 300-12000KVA van Reeksactive power Geen Sterke Harmonische Voeding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: CONSNANT
Certificering: CE
Modelnummer: HVCS
Min. bestelaantal: 50 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard pakket exporteren
Levertijd: 15-30 dagen tegen de ordehoeveelheid
Betalingscondities: 30% T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 1000 stukken per Maand

HVCS-reeks van installatie van de de factorencompensatie van de hoogspannings de collectieve macht

 

 

   Het is geïnstalleerd in busbar 6-35kV van het totale hulpkantoor van de voltagevermindering van het bedrijf of andere plaats, zijn hoofdfuncties omvat het compenseren van reactieve macht, het verbeteren van machtsfactor, het regelen van het voltage van het machtsnetwerk, het verminderen van de consumptie van de kabelmacht, het verbeteren van de kwaliteit van voeding en het verbeteren van de efficiency van de apparaten van de machtsdistributie.
Het wordt algemeen gebruikt op het gebied van metallurgie, mijnbouw, bouwmateriaal, olie, de chemische industrie, openbaar nutsproject enz.

 

Hoofdkenmerken
1. De hoogspanning die of huidig-beperkt zekering goedgekeurd als beschermingseenheid van interne probleem of kortsluiting voor enige condensator om de veilige exploitatie van de apparaten te verzekeren uitwerpt wordt. De interne zekeringscondensator is een andere optie. De belangrijkste bescherming omvatten neutrale uit zijn evenwicht gebrachte huidige bescherming, bescherming van het spleet de driehoekige voltage en voltage differentiële bescherming.


2. De high-tech filmcondensator wordt etc. goedgekeurd met voordelen van hoge betrouwbaarheid, consumptie met lange levensuur, lage, lage temperatuurstijging, lage impedantieverhouding. Bijvoorbeeld, Consnant-is de condensator uitgerust met macht minder dan lossend eenheden, de overblijvende die voltagedalingen aan 50V wanneer de apparaten van netwerk binnen 5 minuten worden afgesneden.


3. Uitgerust met hoogspanningsbeeldscherm, magnetisch slot en horlogevenster. De functie van het krachtsluiten verzekert de exploitantenbrandkast.

 

4. Geschikt en redelijk ontwerp. Er is kabinet en het rektype voor uw kiest (keur aanpassing goed).

 

5. Uitgeruste geschikte reactor zoals de droge kern van het reeksijzer of luchtkern in geschikt reactantietarief om stroom van de hoog tijden de harmonische of sluitende toevloed te onderdrukken.

 

6. Per cliëntenvereiste, kan het met sensor en Geïsoleerde convertor worden uitgerust die kunnen condensatoren controleren die temperatuur werken, tonend zijn parameters. Door RS485-haven aan de computer te verbinden, kan het met afstandsbediening zijn.

 

7. Het is overgenomen enige ster of dubbele connnectionoplossing van sterdraden. De belangrijkste bescherming omvatten neutrale uit zijn evenwicht gebrachte huidige bescherming, bescherming van het spleet de driehoekige voltage en differentiële voltagebescherming.

 

Gebruiksvoorwaarde:

Omringende Temperaturen. -25℃-+40℃
Vochtigheid ≤95%
Geschiktheid ≤1000m (aanvaardbare aanpassing)
Max.Operating Voltage ≤110% (nominaal voltage)
Max. Stroom ≤130% (nominale stroom)
Milieu rond Geen corrosief gas, geen geleidend stof en geen explosief en brandbaar middel rond
Installatieplaats Geen strenge trilling en builen, installatiehoek ≤5º
Voeding Geen sterke boventoon

 

   Het collectieve de compensatiemateriaal van HVCS is gewoonlijk kabinetstype, dat in de condensatorruimte van de ruimte van de machtsdistributie kan worden geïnstalleerd. Wij keuren rektype goed als u nodig hebt.

De oplossing van materiaalcapaciteit naar de overweging van de schommeling van de systeemlading moeten zou verwijzen en overcompensatie vermijden.

Als de condensatornominale spanning hoger is dan busbar voltage of met reeksreactoren uitgerust, zouden wij outputcapaciteit en nominaal vermogen moeten berekenen.

De configuratie en de grootte kunnen per de eis van de klant worden aangepast.

 

Bijvoorbeeld:

De systeemnominale spanning: 10Kv

De vraag: 2110kvar compensatiecapaciteit

Vereis: 6% reactor die kan detune 5 keer of boven boventoon en toevloedstroom beperkt.

Onze oplossing: Hvcs-10-2400/400

Het reactieve materiaal van de machts collectieve compensatie. Zijn nominaal vermogen: 2400kvar die, is zijn enige condensator 400kvar, met binnenzekeringsbescherming wordt uitgerust.

De outputcapaciteit is 2110kvar terwijl busbar het voltage 10Kv is. Het is twee gecombineerde kabinetten, totale grootte 2400x1600x2600mm.

HVCS-de Filter 300-12000KVA van Reeksactive power Geen Sterke Harmonische Voeding

HVCS-de Filter 300-12000KVA van Reeksactive power Geen Sterke Harmonische Voeding

 

Contactgegevens
sales

WhatsApp : 8613501592453