Contacteer ons
Kevin Huang

Telefoonnummer : 86-13501592453

WhatsApp : 8613501592453

Outdoor UPS

October 12, 2018

 

 

Het openluchtups-systeem wordt wijd gebruikt op berg en gebieden in de voorsteden.

 

CNW110 reeks het communicatie marginale netwerk openluchtups is speciaal voor draadloze communicatiesysteem van openlucht micro- cellulair basisstation en het ontwerp van een krachtig geïntegreerd openlucht online ononderbroken voedingsysteem, heeft de eigenlijke geavanceerd technische vordering en de uitvoerbaarheid.

 

Dit UPS wordt algemeen gebruikt in de hoek van de stad, verre wegen, bergen, slecht milieu, zoals temperatuur op hoge temperatuur (+50 °C)/lage (- 40 °C), streng stof, vochtigheid, regen, misterosie, zeer slechte machtskwaliteit (voltagelange termijn hoger dan 260V of minder dan 160V, frequentie abnormale verandering) in het gebied.

In antwoord op het effect van het lage temperatuurklimaat van batterijen en UPS, keuren wij regelbaar het verwarmen apparaat goed om UPS en de levensduur batterij van normaal gebruik te verzekeren.

 

1. Het brede inputvoltage, vermijdt frequente omschakeling aan batterijmacht wegens het grote voltage van het machtsnet, vermindert de waarschijnlijkheid van de batterijmislukking, aanpast aan het machtsmilieu op slechte gebieden.


2. Inputfrequentiegebied 45 ~ 55Hz, om de brandstofgenerator te verzekeren kan tot allerlei stabiliteit toegang hebben om gebruikers aan eisen ten aanzien van gebruik op de oliemachine te voldoen.